YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÇOMÜ'den Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) güreş takımı, Üniversitelerarası Güreş Türkiye Şampiyonasında bir gümüş, iki bronz madalya kazandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi güreş takımı, Üniversitelerarası Güreş Türkiye Şampiyonasında bir gümüş, iki bronz madalya kazandı. Afyonkarahisar'daki şampiyonada, 70 kilogramda Kadir Özturgut gümüş, 53 kilogramda Büşra Karakurt ile 69 kilogramda Elif Çelebi ise bronz madalya elde etti. - Yenice Meslek Yüksekokulunda ağaçlandırma etkinliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulunda ağaçlandırma etkinliği yapıldı. Yüksekokulun öğrencileri ve personelinin katıldığı etkinlikte, 30 meyve, 50 fıstık çamı dikildi. Öğrenciler, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün düzenlediği 12 saat teorik, bir gün uygulamalı afet hazırlık eğitimine katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler