YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren 29 Kaçak Kurtarıldı

Ayvacık ilçesi açıklarında batmak üzere olan bottaki Suriye uyruklu 29 kaçak, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarılarak karaya çıkarıldı.

Ayvacık ilçesi açıklarında batmak üzere olan bottaki Suriye uyruklu 29 kaçak, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarılarak karaya çıkarıldı. Alınan bilgiye göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine, ilçeye bağlı Behramkale köyü açıklarında batmak üzere olan lastik botta kaçaklar bulunduğu ihbar edildi. Söz konusu bölgeye giden ekipler, patladığı için su almaya başlayan bottaki Suriye uyruklu ikisi çocuk, 4'ü kadın 29 kaçağı kurtardı. Tekneyle kıyıya getirilen kaçaklar, sınır dışı edilmek üzere Ayvacık Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler