YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Gençleri "Games Of Troy Parkuru"nda Yarıştı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına (ÇTSO) ait "Games of Troy Parkuru"nda, yabancı uyruklu öğrencilerin katılımıyla yarış yapıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına üyesi 28 yarışmacı, Games of Troy Parkuru'nda yarıştı. AEGEE Topluluğu ÇOMÜ Temsilcisi Aslı Köksal, parkurunun topluluk üyelerini çok heyecanlandırdığını ve 9 farklı ülkeden gelen 21 yarışmacının 7 Türk yarışmacıyla birlikte yarışmaktan çok mutlu olduğunu bildirdi. ÇTSO'nun, Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı için hazırladığı projelerden biri olan Games of Troy’un zorlu parkurunda yer alan birbirinden zorlu engelleri renkli görüntüler oluşturarak aşan yarışmacılardan İspanyol Zorge Cil Royo, 20 dakika 20 saniyelik derecesiyle yarışın bitiş platformu olan Troya Kalesi’ne erkekler arasında birinci olarak ulaştı. Ukraynalı Paduka Lina ise 25 dakika 40 saniyelik derecesiyle kızlarda şampiyon oldu. Erkeklerde Uğur Kaya 20,28’lik derecesiyle ikinci olurken üçüncülüğü 20,30’la Hakan Ünal aldı. Kızlarda ikincilik 28,30 ile İspanyol Silvia Munos’un, üçüncülük ise 33,30’la ABD'li Mary MacKenty’nin oldu. Parkurda, zorlu tırmanma, yüksek duvarlar, ağlı rampalar, dar tüneller, tahterevalli, denge ve Tarzan, Truva Atı ve Apollon Tapınağı geçişi gibi engeller yer alıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler