YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evreşe Belediye Başkanı'nın Otomobiline Kundaklama Şüphesi

Gelibolu ilçesi Evreşe beldesi Belediye Başkanı Kamil Soyuak'ın, belediye otoparkındaki özel otomobili yandı. Jandarma, kundaklama şüphesi nedeniyle inceleme başlattı.

Gelibolu ilçesi Evreşe beldesi Belediye Başkanı Kamil Soyuak'ın, belediye otoparkındaki özel otomobili yandı. Jandarma, kundaklama şüphesi nedeniyle inceleme başlattı. Alınan bilgiye göre, Soyuak'a ait 34 HD 3175 plakalı otomobil, belediye hizmet binası arkasındaki otoparkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Bu sırada Soyuak'ın aracının yanında bulunan AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü'ye ait 17 RA 017 plakalı araç da alevlerden etkilendi. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine yangına belediye itfaiye ekipleri müdahale etti. Soyuak'ın aracı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Belediye Başkanı Soyuak'ın sekreteri Handan Ekrenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah mesai için belediyeye geldiğinde otomobilin yandığını gördüğünü söyledi. Soyuak ile Sürücü'nün, AK Parti'nin 1'inci Olağanüstü Büyük Kurultayına katılmak üzere Ankara'da bulunduğu bilgisini veren Ekrenoğlu, "Yangın başladıktan sonra itfaiye ekipleri müdahale etmiş ancak otomobil tamamen yanmış. Olay yeri inceleme ekipleri gelip araştırma yaptı. Biz de kundaklamadan şüpheleniyoruz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler