YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylı Eski Basketbolcunun Kızının Kaçırıldığı Iddiası

Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul, iki gündür haber alamadıkları kızı Ege Yurdakul'un (17) kaçırıldığını iddia etti.

Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul, iki gündür haber alamadıkları kızı Ege Yurdakul'un (17) kaçırıldığını iddia etti. Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşadıklarını, 30 Temmuz'a kadar eşi ve kızıyla Ezine ilçesi Geyikli beldesindeki yazlığında bulunduğunu söyledi. O gün bazı işleri için İstanbul'a döndüğünü belirten Yurdakul, gece kendisini telefonla arayan eşinin, kızının kaybolduğunu söylediğini aktardı. Kızının, olay günü bir arkadaşının karavanında saat 21.30'a kadar annesiyle oturduğunu dile getiren Yurdakul, "Karavandan tek başına ayrılıp yazlığımıza giderken kaybolmuş. Biz de polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulunduk. Onlar kızımın bulunmasına çalışıyor" dedi. Yurdakul, kızının hiperaktiviteye bağlı dikkat dağınıklığı sorunu bulunduğunu bildirdi. Onun, bundan dolayı zekası çok iyi olmasına rağmen 14 yaşında gibi davrandığını ifade eden Yurdakul, şöyle konuştu: "Çok saf ve kolay kandırılabiliyor. Kandırıldığına inanıyorum. Baba-kız gibi değil, iki arkadaş gibiyizdir. Benimle her şeyini konuşur. Sonuçta bunu, bulduğum zaman kızıma soracağım, 'Bana gerçekleri anlat' diyeceğim. Tane tane anlatacak. Zorlama mı, alıkoyma mı, gönül rızası mı, hepsi belli olacak ama önce kızımı bulmam lazım. Yeter ki kızımı getirsinler. Şu anda beklemedeyim. İnşallah kızımı getirirler. Ben de gerekli yerlere müracaatlarımı yaparım. Onlar kendi yoluna gitsin, biz de kendi yolumuza gidelim." Kızını kaçırdığı öne sürülen kişinin ailesiyle görüştüğünü anlatan Yurdakul, onu geri getireceklerine dair söz verdiklerini belirtti. Haşim Murat Yurdakul, kızının sağ salim dönmesi halinde ilgili mercilere başvurup şikayetinden vazgeçeceğini sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler