YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mhp'li Vural'dan Gelibolu'da Çağrı: "sandık Cephesinde Buluşalım"

Doğan ZELOVA/GELİBOLU MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale turuna çıktı. İlk

Mhp'li Vural'dan Gelibolu'da Çağrı: "sandık Cephesinde Buluşalım"

Doğan ZELOVA/GELİBOLU MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale turuna çıktı. İlk olarak; Gelibolu'yu ziyaret eden Vural'ı; Gelibolu MHP İlçe Başkanı Hikmet Dağlı, MHP Çanakkale birinci sıra milletvekili adayı Kürşat Tuna, partisinin il yönetimi ve kadın kolları üyeleri ilçe girişinde konvoyla karşıladı. Vural, konvoy eşliğinde, partisinin seçim bürosunun da yer aldığı trafiğe kapalı Atatürk Caddesi'ne geldi. Ardından caddeyi boydan boya yürüyüp esnafla tokalaşarak hatırlarını soran Vural, karşılaştığı ayakkabı boyacısı 70 yaşındaki Mustafa Çiçek'e de ayakkabılarını boyatıp, parasını verdi.
"İSTİKLAL MARŞIMIZ 'KORKMA' DİYOR, BİZ DE KORKMUYORUZ"
Atatürk Caddesi üzerinde halkta seslenen Oktay Vural, "Sökülemeyecek mühürlerin bulunduğu topraklardayız. Öncelikle bu topraklarda hepimizin bugünlere kavuşmasını sağlayan 'bayrak inmez, ezan dinmez' deyip şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimini yaşıyoruz. Türkiye'yi 13 yıldır yöneten iktidar, geldiğimiz bu tablo içerisinde artık kullanılma tarihini doldurmuştur. Ben buradan ilan ediyorum: Korkmuyoruz, sinmiyoruz. Çünkü İstiklal Marşımız 'korkma' diyor, biz de korkmuyoruz. Artık vatandaşlarımızın özgürlüklerini kısıtlamaya, bir üniter devleti kaldırmaya yönelik bu hükümetin karşısında hangi partiye oy vermiş olursanız olun, mesele var olma meselesidir. O yüzden sizleri MHP'de bütünleşmeye davet ediyorum" dedi.
"SANDIK CEPHESİNDE BULUŞALIM"
AK Parti'nin seçim beyannamesini eleştiren MHP'li Oktay Vural, sözlerini şöyle tamamladı:
"Seçim beyannamesine bir bakın. Seçim beyannamesinde Türk Milleti ibaresi geçmiyor. Milli devlet, üniter devleti, Adalet ve Kalkınma Partisi etnik kimliklere dönüştürmek istiyor. Onun için biz diyoruz ki: Milliyetçi Hareket Partisi olarak; bu değerleri korumak için 'Çanakkale Geçilmez' diyerek, canını verenler varsa, bugün ben de sizleri demokraside sandık cephesine çağırıyorum. Sandık cephesinde buluşalım. Oyumuzla adımızı koruyalım, Cumhuriyetimizi oyumuzla koruyalım. Başka bir şey demiyoruz."
Konuşmasının ardından halkı bir süre selamlayan Vural, ardından feribotla Lapseki İlçesine geçti. İlçeye bağlı Çardak Beldesini ziyaret eden ve halka seslenen Vural, ardından Çanakkale merkezinde hareket etti.

Mhp'li Vural'dan Gelibolu'da Çağrı: Mhp'li Vural'dan Gelibolu'da Çağrı:

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler