YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nöbette Kalp Krizi Geçiren Polis Yaşamını Yitirdi

 Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Korkmaz, polis noktasında nöbet tuttuğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Korkmaz, polis noktasında nöbet tuttuğu sırada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Çanakkale'den bir süre önce Bayramiç'e atanan polis memuru Mustafa Korkmaz (40), Hükümet Konağı karşısındaki polis noktasında nöbete başladı. Bir süre sonra rahatsızlanan Korkmaz, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Korkmaz, daha sonra, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Korkmaz, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Korkmaz için yarın İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler