YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sel Felaketiyle Ilgili Ilginç Iddia

Dilara ERDİNÇ / ÇANAKKALE, Çanakkale- İzmir Karayolu'nun Küçükkuyu Beldesi içinden geçen duble yolda, geçen aylarda başlatılan genişletme çalışmaları nedeniyle, Ilıca

Sel Felaketiyle Ilgili Ilginç Iddia

Dilara ERDİNÇ / ÇANAKKALE, Çanakkale- İzmir Karayolu'nun Küçükkuyu Beldesi içinden geçen duble yolda, geçen aylarda başlatılan genişletme çalışmaları nedeniyle, Ilıca Deresi'nin üstündeki köprünün İzmir'den Çanakkale yönüne geliş şeridindeki bölümü yıkılarak tekrar yapıldı. Yeni köprü yapılırken, yolun diğer şeridinin üzerindeki köprünün uç kısmında, betonların kırılması nedeniyle ortaya çıkan demirler kesilerek temizlenmek yerine, aşağıya doğru bükülerek bırakıldı. İddiaya göre köprünün yeni yapılan bölümü ile eski bölümünün birleştiği noktanın dereye bakan yüzeyinde aşağıya bükülerek bırakılan demirlere ise Ilıca Deresi'nden sularla birlikte akan ağaç dalları ve diğer malzemeler takılıp tıkanıklığa neden oldu. Bunun sonucunda da sel felaketinin meydana geldiği öne sürüldü.
'DEREYİ TIKAYAN İNŞAAT DEMİRLERİ'
Bu iddiayı dile getiren bir vatandaş, "Bakıyoruz medyada, siyasiler suçlamalar yapıyorlar. Kazdağlarındaki karlar eridi de sel oldu diye. Kar falan değil. Buraya çınar geldi tıkandı. Kepçe alamadı, Küçükkuyu'yu su bastı. Mesele bu" dedi. Bir başka vatandaş ise, "Köprünün altındaki demirlere bakın, nasıl tutmuş gelen malzemeleri. Dereyi tıkayan inşaat demirleri" diyerek, köprüyü yapan firmayı suçladı.
DEMİRLER KESİLİYOR
Devlet Su İşleri Küçükkuyu Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan, sel felaketinin başlamasından itibaren, yaraların sarılmasına kadar destek olan herkese teşekkür etti.
FOTOĞRAF

Sel Felaketiyle Ilgili Ilginç IddiaSel Felaketiyle Ilgili Ilginç IddiaSel Felaketiyle Ilgili Ilginç Iddia

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler