YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü Avukat Çanakkale'de Kaza Yaptı - Yeniden

NOT: Kaynağından yapılan düzeltme ile avukatın yanında bulunan kişinin eşi değil, müvekkili olduğu düzeltilerek haber yeniden geçildi. ------------------   Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ

Ünlü Avukat Çanakkale'de Kaza Yaptı - Yeniden

NOT: Kaynağından yapılan düzeltme ile avukatın yanında bulunan kişinin eşi değil, müvekkili olduğu düzeltilerek haber yeniden geçildi.
------------------

Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip ormanlık alana yuvarlanan Deniz Gezmiş'in arkadaşı ünlü avukat Fehmi Erenoğlu (73) ve müvekkili olduğu belirtilen T.M. ağır yaralandı.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Söğütgediği Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Müvekkili olduğu belirtilen T.M. ile birlikte 17 UY 078 plakalı otomobiliyle Bayramiç'ten Çan yönüne giden Deniz Gezmiş'in arkadaşı ünlü avukat Fehmi Erenoğlu, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobil yandaki ormanlık alana yuvarlandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardıkları T.M.'yi Çan Devlet Hastanesi'ne, Erenoğlu'nu ise Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Erenoğlu, buradaki ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. T.M. ve Erenoğlu'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ünlü Avukat Çanakkale'de Kaza Yaptı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler