YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Çanspor Kaptanı Özkapay, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'a Transfer Oldu

Çanakkale Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Çanspor'un kaptanı Zafer Özkanay, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.

Çanakkale Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Çanspor'un kaptanı Zafer Özkanay, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Muğla'da 1989 yılında futbol hayatına başlayan Özkanay, 2012'de Ödemiş Belediyespor'dan Yeni Çanspor'a geldi. Yeni Çanspor'da 2 yıl forma giyen ve kaptanlık yapan Özkanay, Bölgesel Amatör Lig'de 29 golle "gol kralı" oldu. Özkanay, memleketinin takımı olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığını belirterek, "İnşallah hayırlısı olur. 2 sezon gururla formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Yeni Çanspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler