YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

112 istasyonları açılışı ile ambulans teslim töreni yapıldı

Çorum'da 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları Açılışı ile Ambulans Teslim Töreni Yapıldı

112  istasyonları açılışı ile ambulans teslim töreni yapıldı

Çorum Sağlık Müdürlüğü 4 ve 5 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının açılışı ile Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize tahsis edilen 6 Ambulans için anahtar teslim töreni yapıldı. Törene Vali Sabri Başköy, Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, diğer protokol üyeleri, davetliler ve sağlık çalışanları katıldı.

Saygı Duruşunda ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel ile Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Vali Sabri Başköy ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından Kredi Yurtlar Kurumu yanındaki ve Selçuk 9. sokakta bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının açılışı gerçekleştirilerek, ambulansların anahtarları şoförlere teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler