YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum Emniyetinden Muhtarların Katılımıyla Huzur Toplantısı

Çorum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce mahalle muhtarlarının katılımıyla huzur toplantısı düzenlendi.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce mahalle muhtarlarının katılımıyla huzur toplantısı düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Çorum Polisevi'nde düzenlenen toplantıda, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından göreve başlayan mahalle muhtarlarına başarı temennilerinde bulundu. Çorum'da son günlerde yaşanan asayiş olayları ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen suç önleyici proje ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verilen toplantıda, günümüzde güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde klasik yöntemlerin yerini, suç ve suçlularla etkin mücadelede halkın katılım ve desteğini hedefleyen interaktif bir polislik anlayışının aldığı, bu noktada da başta muhtarlar olmak üzere halka önemli sorumluluklar düştüğü belirtildi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje faaliyetleri ve bu faaliyetlerin önemine değinilen toplantıda, önleyici polislik anlayışı ile önümüzdeki dönemlerde de sorunlara bilimsel ve sosyolojik yönden yaklaşılması, yapılacak projeli çalışmalarla suç nedenlerinin derinlemesine irdelenerek toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlarla etkin mücadeleye devam edilmesinde kararlılık gösterileceğine vurgu yapıldı. Toplantıda, Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü, Trafik Denetleme Şube Müdürü ile Bahçelievler Polis Merkezi Amiri ve Çarşı Polis Merkezi Amiri da hazır bulundu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler