YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum TKDK Bolu'da kanatlı kesimhanelerini inceledi

(TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü uzmanları Türkiye'nin birçok ilinde Çorumlu yatırımcıların sağlıklı yatırım yapmaları için incelemelerde bulunuyor.

Çorum TKDK Bolu'da kanatlı kesimhanelerini inceledi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü uzmanları Türkiye'nin birçok ilinde Çorumlu yatırımcıların sağlıklı yatırım yapmaları için incelemelerde bulunuyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü'nün uzman ekipleri Bolu ve civarında bulunan kanatlı kesimhaneleri yerinde incelemek için Bolu'ya çıkartma yaptı. Bolu'daki kanatlı kesimhaneleri detaylı bir şekilde inceleyen uzman ekip, ziyaret edilen firmaların yöneticileri ve üretim sorumlularıyla görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Çorum'da yapılabilecek kanatlı hayvan üretim işletmeleri ile kesimhane yatırımları için detaylı bir araştırma ve inceleme yaptıklarını belirten TKDK uzmanları, "Farklı illerde yaptığımız ziyaretler Çorum yatırımları için büyük önem arz etmektedir. Yapılacak yatırımların sağlıklı ve sürdürülebilir olması için bizler de örnek tesisleri yerinde inceliyor ve notlarımızı yatırımcılarımızla paylaşmak üzere alıyoruz. Bolu'da yapmış olduğumuz ziyarette bu açıdan bizler ve yatırımcı vatandaşlarımız için önem arz etmektedir." dediler.

Çorum'un kanatlı kesimhaneler yatırımı için uygun olduğunu söyleyen TKDK uzmanları, bu potansiyelin ortaya çıkması için TKDK olarak yatırımcıların yanında olduklarını açıkladılar.

"Biz Çorum İl Koordinatörlüğü olarak vatandaşlarımızı her zaman kurumumuza bekliyoruz. İncelemelerde edindiğimiz bilgiler ışığında vatandaşlarımıza bilgi vermek ve yatırımlarını şekillendirmeleri için her zaman yanlarındayız. Bolu'da ki incelemelerimizi de yine Çorumlu vatandaşlarımız için gerçekleştirdik. Burada yaptığımız incelemeler Türkiye'nin öncü üretim tesislerini kapsamaktadır." açıklamasında bulunan uzmanlar, Çorum'un tavukçulukta yapılacak yatırımlarla öncü bir il olabileceğinin de altını çizdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette kanatlı kesimhane yatırımı yapan ve şuan Türkiye'nin öncü beyaz et üreticilerinden Erpiliç Yetkilileri de bu incelemelerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler