YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum'a Şehit Ateşi Düştü

Yusuf ÇINAR/ÇORUM ,(DHA)- ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden 29

Çorum'a Şehit Ateşi Düştü

Yusuf ÇINAR/ÇORUM ,(DHA)- ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki askerden 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sedat Düzgün’ün acı haberi Çorum'un merkeze bağlı Feruz Köyü’nde yaşayan ailesine ulaştı.
Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Sedat Düzgün'ün acı haberi Çorum'un Feruz Köyü'nde yaşayan ailesine Vali Yardımcısı Adem Saçan ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin felçli olan babası 61 yaşındaki Elvan Düzgün, Vali Yardımcı ve beraberindekileri, tekerlekli sandalyenin üzerinde karşıladı. Evinin kapısının önünde acı haberi alan şehit babası gözyaşlarına boğuldu. O sırada evde bulunan şehidin annesi 53 yaşındaki Neriman Düzgün’de acı haberle sinir krizi geçirdi. Baba Elvan Düzgün, “Oğlum daha düğününü yapacaktık, beni tedavi ettirecektin” diyerek gözyaşı döktü. Bu sırada eve gelen şehidin ağabeyi Rıdvan Düzgün evin önündeki kalabalığı görünce babasının yanına koştu. Oğluna acı haberi veren baba Düzgün, “Kardeşin şehit oldu” deyince baba-oğul birbirlerine sarılıp ağladı.
Şehidin babaevine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Haberi alan komşuları da taziye için eve akın etti.
NİKAHI KIYDI, DÜĞÜNÜ BAYRAMDAN SONRA YAPACAKTI
Evlilik hazırlıkları yapan şehit Uzman Çavuş Sedat Düzgün’ün, bir süre önce resmi nikahı kıydığı ve Ramazan bayramından sonra da düğün yapacağı belirtildi. 4 çocuklu ailenin en küçüğü olan şehit Sedat Düzgün’ün, babasının tedavisi için yaklaşık 1.5 ay önce memleketine izne geldiği belirtildi.

Çorum'a Şehit Ateşi DüştüÇorum'a Şehit Ateşi DüştüÇorum'a Şehit Ateşi Düştü

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler