YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum'da Toplu Taşıma Araçlarında Güvenlik Kamerası Dönemi

Çorum'da toplu ulaşım hizmetlerinde halkın daha güvenli şekilde seyahat etmeleri amacıyla halk otobüslerine güvenlik kamerası sistemi yerleştirildi.

Çorum'da toplu ulaşım hizmetlerinde halkın daha güvenli şekilde seyahat etmeleri amacıyla halk otobüslerine güvenlik kamerası sistemi yerleştirildi. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaptığı yazılı açıklamada, şehir içinde toplu ulaşım yapan otobüslere sürücü ve yolcu emniyeti için kamera sistemi kurulduğunu belirtti. Hem yol güzergahını hem de sürücü ile otobüsün içini gösteren kameraların sürekli kayıt yapabilme özelliğine sahip olduğunu ifade eden Candan, "Sistemdeki amaç, otobüslerin güvenliğini artırmak, denetimi kolaylaştırmak ve yolcu ile şoför tartışmalarının önüne geçmek. Böylece yolculuğu güvenli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Otobüsleri anlık olarak canlı izleyebiliyoruz. Bu otobüsler, hangi durakta kaç dakika bekledi, kaç kilometre hızla gidiyor, yolcu durumu, şoförlere sesli komut sistemi gibi olanaklara sahip bir sistem" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler