YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Danişment OrtaOkulundan Liselere Tanıtım Gezisi

Danişment Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin bir üst öğrenim kurumlarını tanımları için gezi düzenledi.

Kafile başkanlığını okul müdür yardımcısı Murat Potuk'un yaptığı geziye Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Recep Uysal ve Türkçe öğretmeni Eren Serinci öğrencilere eşlik ettiler. Okulun 8/A sınıfından 30 öğrencinin katıldığı gezide Osmancık Metem, İsmail Karataş Sağlık Meslek Lisesi, Ömer Derindere Anadolu Öğretmen Lisesi ile birlikte Osmancık İmam Hatip Lisesi gezildi.

Osmancık Metem'in bütün bölümlerini gezen öğrenciler atölyelerdeki uygulamaları yerinde izlediler. Osmancık Metem müdürü Barış Arslan, Müdür Başyardımcısı Bahattin Akça ve müdür yardımcısı Şahin Gürer'in mihmandarlığında mesleki ve teknik eğitim sistemi hakkında bilgiler edindiler. Osmancık İsmail Karataş Sağlık meslek lisesinde uygulamalı derslere giren öğrencilere okul müdürü Aşkın liman ve müdür başyardımcısı Ünsal Karaman eşlik etti. Osmancık Ömer Derindere Anadolu öğretmen lisesinde okul müdürü Kerem Köroğlu tarafından karşılanan Danişment Ortaokulu kafilesi rehber öğretmen Recai Akıllı tarafından okulu tanıtımı bir sunum gerçekleştirildi. Okulun konferansa salonunda sunumu izleyen öğrencilerin okul hakkında not almaları dikkat çekti. Öğle yemeği için Ömer Derindere Anadolu Öğretmen lisesi ile birlikte İsmail Karataş Sağlık meslek lisesinin ev sahipliği yaptığı programda öğle sonu da Osmancık İmam Hatip Lisesi Ziyaret edildi. Osmancık İmam Hatip lisesi Müdürü İdris Makineci'nin yakından ilgilendiği Osmancık kafilesi İmam Hatip Lisesi hakkında bilgi aldıktan sonra Danişment'te döndüler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan danişment Ortaokulu müdür yardımcısı ve tanıtım gezisinin kafile başkanı Murat Potuk gezinin amacına ulaştığını görsellik açısından önem arz ettiğini ifade etti. Öğrencilere gelecekle ilgili bir hedef koymak açsından bu tür organizasyonların önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Potuk okul olarak bu sene sonu yapılacak olan SBS ye yönelik etkin çalışmalarının olduğunu da ifade ederek her ay sistemli olarak SBS izleme toplantıları yapıyor ve gelişmeleri değerlendiriyoruz. Bu bağlamda bütün branş öğretmenlerimizin önerilerini alıyor ve imkanlar olduğunca uygulamaya koyuyoruz. Ancak öğrencilerimiz açısından sosyal ortam son derece önemlidir. Hali ile Danişment'te istenilen sosyal ortamı sağlamak güç. Tabii ki Danişment ortaokulu eğitim ekibi olarak okulda uygulamaya koyduğumuz film günleri ve sosyal içerikli sunumlar ve bu tür gezlerle öğrencilerimize mümkün olduğunca sosyal imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Dolayısı ile bu gezi çok faydalı olmuş ve çocuklarımıza ayrı bir heyecan vermiştir.

Tanıtım gezisine katkıda bulunan ortaöğretim kurumlarının yönetici ve öğretmenlerine okulumuz adına teşekkür ederiz dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler