YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli Astsubay Evinde Kalp Krizinden Yaşamını Yitirdi

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK Çorum'un Osmancık İlçesi Çay Mahallesi'nde yalnız yaşayan Yılmaz Düşünceli, ziyaretine gelen bir yakını tarafından evde hareketsiz halde bulundu.

Emekli Astsubay Evinde Kalp Krizinden Yaşamını Yitirdi

Mustafa ULUSOY/OSMANCIK Çorum'un Osmancık İlçesi Çay Mahallesi'nde yalnız yaşayan Yılmaz Düşünceli, ziyaretine gelen bir yakını tarafından evde hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri emekli astsubay Yılmaz Düşünceli'nin öldüğünü belirledi. Yapılan ilk incelemede Düşünceli'nin kalp krizi sonucu öldüğü ifade edildi. Polis ve savcılığın incelemesi ardından cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
1998 yılında Van'da vatani görevini yaparken şehit düşen er Fuat Düşünceli'nin babası olan Yılmaz Düşünceli'nin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Emekli Astsubay Evinde Kalp Krizinden Yaşamını Yitirdi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler