YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski nişanlısını pompalıyla öldürüp, intihar etti

Çorum'da Mustafa Sefa Özdaş, barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısı Hanife Aktaş'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Eski nişanlısını pompalıyla öldürüp, intihar etti

orum'da Mustafa Sefa Özdaş, barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısı Hanife Aktaş'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

HABER:Yusuf ÇINAR

Çorum'da özel bir firmada çalışan 25 yaşındaki Mustafa Sefa Özdaş, barışma teklifini kabul etmeyen eski nişanlısı 23 yaşındaki Hanife Aktaş'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

KAPIYI ATEŞ EDEREK AÇTI

Olay, bugün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında, Çorum'un Üztutlar Mahallesi Ilıca Caddesi'ndeki 4 katlı Orkide Apartmanı'nın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, barışmak için 5 ay önce ayrıldığı eski nişanlısı Hanife Aktaş'ın evine giden Mustafa Sefa Özdaş, kapıyı çaldı. Ancak, evde yalnız olan açıköğretim öğrencisi Aktaş kapıyı açmadı. Israrına rağmen kapının açılmaması üzerine, Özdaş, yanında getirdiği pompalı tüfekle kilide ateş etti.

BALKONDA YAKALADI

Mustafa Sefa Özdaş, kilidi parçalanan kapıyı açıp içeri girerken, Hanife Aktaş korkup balkona kaçtı. Özdaş, balkonda yakaladığı kızı pompalı tüfekle kalbinden vurdu. Kanlar içinde kalan Hanife Aktaş, olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Sefa Özdaş da tüfeği başına dayayıp, tetiğe basarak yaşamına son verdi. Silah sesleri üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

POLİS CANSIZ BEDENLERİYLE KARŞILAŞTI

Olay yerine gelen polis ekipleri, balkonda Aktaş ile Özdaş'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası cesetler, otopsi için Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki otopsi sonrası iki cenaze de Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler