YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evde çıkan yangında 6 kişi son anda kurtarıldı

- ÇORUM'un Alaca İlçesi'nde, 6 kişilik ailenin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı. 2’si çocuk, 6 kişi son anda kurtarıldı.

- ÇORUM'un Alaca İlçesi'nde, 6 kişilik ailenin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı. 2’si çocuk, 6 kişi son anda kurtarıldı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar olan ailenin fertleri hastanede tedavi altına alındı. Yangın Çorum'un Alaca İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Hasan Hüseyin Özdemir’e (51) ait evde, sobadan yer yatağına sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Kısa sürede büyüyerek evin tüm odalarını saran alevlerin arasında kalan 6 kişilik aile evde mahsur kaldı. Komşularının haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler eve girerek alevler arasında mahsur kalan Hasan Hüseyin Özdemir, çocukları Hikmet Özdemir (15), Seher Özdemir (16), Sibel Özdemir (27), Uğur Özdemir (22) ile nikahsız eşi Emine Evyapan'ı güçlükle dışarı çıkardı. Vücutlarının çeşitli bölümlerinde yanık izleri bulunan ve dumandan yaralanan 6 kişi, ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Emine Evyapan, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, Hasan Hüseyin Özdemir ve Hikmet Özdemir ise önce Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, daha sonra da Ankara'ya sevk edildi. Yangın diğer evlere de sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Ev ise kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler