YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HAN YAPI inşaat şirketi osmancık'ta büro açtı

Çorum Osmancık’ta HAN YAPI İnşaat Şirketi yapılan dua ve törenle Bürosunu açtı.

HAN YAPI inşaat şirketi osmancık'ta büro açtı

İnşaat işleri yapan firma HAN YAPI İnşaat Şirketinin kısa bir süre içinde Osmancık’ta Toplu Konut ve Yapı İnşaatlarına başlayacağı belirtildi.

HAN YAPI İnşaat Şirketi sahipleri Mustafa Gülümser ve Harun Gülümser Yurt Dışında ve Türkiye’ firma olarak birçok ilke imza attıklarını ifade ettiler.

Bundan sonra artık Osmancık’ta firma olarak Toplu Konut ve Yapı İnşaatlarında piyasadayız. Osmancık Yeni Mahalle özel İdare Lojmanlarının yanındaki Yeni büro ve iş yerimiz ile Türkiye , Çorum ve Osmancık istihdamına katkı sağlayacak ve ekonomiye faydalı olacağız.

Bu özel günümüzde yeni ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan Osmancık Müftüsü Süleyman Çoban, Osmancık Devlet Hastanesi Müdürü Atila Çağlar, Osmancık Malmüdürlüğü Milli Emlak Uzmanı Ömer İnal, Milli Emlak V.H.K.İ. Cahit Kol, AK parti Osmancık Belediye Başkan A. Adayı Eğitimci İş Adamı Cafer Karlı, Harita Mühendisi Erol Ayan, Belediye Meclis Üyeleri, iş adamları, esnaflar, tüccarlar başta olmak üzere, eş, dost , hısım akraba ile Osmancıklı vatandaşlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.Dediler

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler