YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki kardeş gölette can verdi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde aileleriyle birlikte pikniğe giden iki kardeş, serinlemek için girdikleri gölette boğularak öldü.

İki kardeş gölette can verdi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde ailesiyle birlikte pikniğe giden iki kardeş, serinlemek için girdikleri gölette boğularak öldü.

Sungurlu İlçesi'nde yaşayan Hidayet-Gülcan Çağlan çifti, çocukları 16 yaşındaki Halil ile 19 yaşındaki Murat'ı da yanlarına alarak ilçeye bağlı Hacılarhanı Köyü'ndeki mesire alanına gitti. Burada, ailesinden ayrılan Halil Çağlan, serinlemek için Hacılarhanı Göleti'ne girdi. Ancak Çağlan, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden Murat Çağlan, kardeşini kurtarmak için suya atladı. Ancak her iki kardeş de bir süre sonra anne ve babasının korku dolu bakışları arasında gözlerden kayboldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri ve İl Afet Acil Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Arama çalışması başlatan ekipler, yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından, iki kardeşin cansız bedenlerini dışarı çıkardı.Gözyaşları içinde kurtarma çalışmalarını izleyen Çağlan çifti, çocuklarının cesetlerinin çıkarılışı sırasında sinir krizleri geçirdi.

Çağlan kardeşlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu sene içerisinde Çorum'da gölet ve barajlarda boğularak hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler