YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin yapımına başlandı

Yer teslimi ve inşaat ruhsatının alınmasından sonra yüklenici firma, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi binasının...

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin yapımına başlandı

Yer teslimi ve inşaat ruhsatının alınmasından sonra yüklenici firma, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi binasının yapımına başladı.

Hastane hizmet binası, klinik birimleri, park, helikopter pistine varıncaya kadar tüm ayrıntıları projelendirilmiş olan 100 yataklı İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatının zemin düzeltme çalışması yapılıyor. Diyaliz ünitesinin de yeri değiştirilerek eski bina yıkılıyor. Hastane binasının 1,5 yılda tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı Numan Sezer, ''İskilip, tarihinde en büyük devlet yatırımlarını içinde bulunduğumuz dönemde kazanmıştır. Diğer yatırımların da bu güne kadar olduğu gibi ısrarlı takipçisi olacağız ve bu yatırımlara belediye olarak gereken yardım ve desteği vermeye devam edeceğiz.'' dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler