YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP’den İftar Yemeği

MHP Çorum İl teşkilatı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde geniş kapsamlı bir iftar yemeği organize etti.

MHP’den İftar Yemeği

Çorum MHP Çorum İl teşkilatı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde verdiği “Yeniden gönül seferberliği İftar yemeğine , (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı MYK üyesi Mustafa Hidayet Vahapoğlu , MHP İl Başkanı Vahit Demirhan, MHP Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, Türk Kamu-Sen Çorum İl Başkanı Mahmut Alparslan, Türk Kamu-Sen Şube Temsilcileri, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Hattab İmal, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Haydar Kurşun, MHP Osmancık ilçe Başkanı Musa Kara ile MHP İlçe Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

İftara katılmak üzere gelen konuklar MHP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından salon girişinde karşılandı. Sıcak ve samimi sohbet ortamının ve kaynaşmanın yaşandığı İftar yemeği boyunca MHP eski ve yeni yönetimin ve partililerin sevgi ve saygısı dikkatlerden kaçmadı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Ahmet Hattab İmal kısa bir açılış konuşması yaptı. Kendisinin vakıf başkanı olmasında destek olan veya olmayan herkese teşekkür ettiğini belirterek,”Verilen bu İftar yemeğindeki birlik ve beraberliğimiz bundan sonra birliğimiz ve dirliğimizi inşallah güçlü kılacaktır”dedi.

Ardından MHP İl Başkanı konuşma yaptı.Ülkede ve dünyada elim olayların yaşandığını söyleyen MHP İl Başkanı Vahit Demiran, oluk oluk müslüman kanının döküldüğü, Gazze’de, Musul’da, Kerkük’te,

Telafer’de,Doğu Türkistan’da,Filistin’de Müslümanların en ağır zulümler yaşadığı bu günlerde bir araya geldikleri için şükrettiğini kaydetti.

Böyle bir ortamda herkese iş düştüğüne dikkat çeken Demiran,”Birlik ve Beraberlik içinde,kişisel hırsların ve nefsimizin esiri olmadan,davamız için,ülkemiz için Büyük Türk Milletinin ilelebet payidar olması için;Allah (C.C.) rızası için canla başla çalışmak her vatanseverin görevidir. Önce Ülkem diyebildiğimiz anda,üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur”dedi.

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin dikkat çeken Demiran, Bu seçim tabiri yerinde ise Türkiye’nin hayat memat meselesidir.Mutlaka sandığa gitmeli,oyumuzu Prof. Dr. Eklemettin İhsanoğlu’na vermeliyiz. Adayımız Prof.Dr.luk derecesine ulaşmış, İslam Alimi,Türkiye’de ve dünya çapında en yüksek makamlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş;aynı zamanda hafız “Türkoğlu Türküm” diyen bir vatan evladı olduğuna dikkat çekti.

Demiran,”Rahmeli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi “Bu hereket,hak yoludur.Yeniden maneviyata dönüş hereketidir”Bu çerçevede bize verilen görevi sizlerinde desteği ile en iyi şekilde yapmaya çalışacağız”dedi.

Milliyetçi Hateket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı MYK üyesi Mustafa Hidayet Vahapoğlu bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve yemeğe katılan tüm partililere teşekkür etti.

Çok güzel organize edilen İftar yemeği yapılan yemek duasının ardından sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler