YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmancık Karayolları Kavşağındaki İlginç Kaza Korkuttu

Çorum’un Osmancık ilçesinden geçen D-100 karayolu üzerinde Karayolları kavşağındaki ilginç kaza vatandaşları korkuttu.

Osmancık Karayolları Kavşağındaki İlginç Kaza Korkuttu

Akşam saatlerinde Karayolları kavşağında otobüsle 19 HA ... plakalı otomobilin birbirlerine hafif şekilde sürtünmesi neticesinde hafif bir trafik kazası meydana geldi.

Kargaşayı gören vatandaşların olay yerine koşuşması kalabalığı bir anda çoğalttı. Kaza anında otomobilde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi İ.S. (49) isimli bayanın korkuya kapılarak panikleyerek hafif bir rahatsızlık geçirmesinin ardından olay yerine çağrılan ambulansa bindirildi.

Bayanın yaralı olmadığı, sadece korktuğunu belirtmesi ve“Benim birşeyim yok” beyanından sonra ambulans görevlileri tutanak tanzim edip imzaları alındıktan sonra İ.S. isimli bayan hastaneye götürlmekten vazgeçildi.

Bu arada olay yerine polisler geldi. Vatandaşlar ne oldu? Kaza mı oldu? Meraklı bakışlar arasında kalabalık çoğaldı.

Vatandaşların yüreğini ağzına getiren kaza böylece iyi bir sonuçla neticelendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler