YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmancık' ta akıllı evler kapış kapış

Çorum Osmancık'ta temeli atılan Akıllı Evlerin bir kısmı hemen satıldı.

Osmancık' ta akıllı evler kapış kapış

Kurşunoğlu Yapı tarafından Koyunbaba Mahallesinde 15 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen akıllı evlerin temeli kısa zamanda yükseliyor.

20 Milyon TL'lik proje 9 ayrı blokta akıllı ev sistemleri ile donatılmış 180 daireden oluşan Akıllı evlerin ilk teslim tarihi 2013 yılı 31 Ağustos.

Kısa sürede imkânsızı başaran Kurşunoğlu Yapı, Sizlere, her bütçeye uygun, ev sahibi olma imkânını sunuyor.

Buyurun ödeme planını siz seçin. 80 bin liradan başlayan fiyatlarla teknoloji harikası akıllı daireler 120 bin liraya kadar çıkıyor. Fiyatına göre m2 evler. 5 bin TL peşinatla bile ev sahibi olma imkânı. Önce hayaldi şimdi gerçek oldu.

Akıllı evlerin güvenlik sistemi de en üst düzey güvenlik imkânı sağlıyor. Çelik kapılarda anahtar yerine kartlı geçiş sistemi kullanılıyor. Evde hiç kimse olmadığında dairenin elektriği ve suyu otomatik olarak devre dışı kalıyor. Daireye izinsiz girilmeye çalışıldığı anda güvenlik sistemi ev sahibine haber veriyor. Her hangi bir yangın ya da gaz kaçağı ihtimali de güvenlik sistemini devreye alıyor.

Osmancık'ta ilk defa uygulanan akıllı ev sistemleri ile donatılmış yaşam alanı, üstün konfor ve güvenlik sistemlerinin yanı sıra Çocuklar için kreş, alışveriş merkezi, spor alanları, koşu parkuru ve yürüyüş yolları ile başlı başına donanımlı güvenlikli bir şehir.

Akıllı daireler uzaktan izleme ve kontrol sistemine sahip. 170 metrekare daire 3 oda bir salondan oluşuyor. 17 metrekare alana sahip balkon bulunan dairede iki ayrı banyo var. Ayrıca lavabolar ve mutfakta 24 saat sıcak su bulunuyor Bilgisayar aracılığı ile uzaktan tam kontrol sağlanabiliyor. Dijital ısı ayarlı kalorifer petekleri ve klimalar evin ısısını programlanan saatte istenilen dereceye getiriyor.

Evden çıkıldığı anda devre dışı kalan aydınlatma sistemi tekrar eve dönüldüğünde otomatik olarak devreye giriyor. Akıllı evlerin perdeleri bile teknolojiye uyum sağlıyor. Perdeler aydınlığa göre ya da uzaktan kumanda ile kontrol edilerek kapanıp açılabiliyor. Lavabolarda sensorlu su bataryaları bulunuyor. Evdesiniz TV seyrediyorsunuz kapı ziliniz çaldı.

Elinizdeki kumanda ile Televizyonunuzdan kapıda kimin olduğunu görüyorsunuz. Tabii ki istenmeyen biri ise kapıyı açmıyorsunuz. Evinizdeki teknoloji rüya âlemi gibi kimsenin hayal edemedikleri Akıllı evlerde.

Geç kalmayın… Mutlaka arayın…

Haydar Kurşun

Kurşunoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

GSM 0 532 544 01 79

Kaynak:www.osmancik19.com

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler