YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmancık'ta Damatoğlu'na basket ve voleybol sahası

Osmancık’ta Damatoğlu İlköğretim Okulu bahçesi basketbol ve voleybol sahas yapıldı

Osmancık'ta Damatoğlu'na basket ve voleybol sahası

DAMATOĞLU SAHASINA KAVUŞTU

Osmancık’ta Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’nın girişimleri, Osmancık Belediyesi’nin destekleri ile Damatoğlu İlköğretim Okulu bahçesi basketbol ve voleybol sahasına kavuştu.

Osmancık’ta Çiftlikler Mahallesi Damatoğlu İlköğretim Okulu bahçesine basketbol ve voleybol sahası yapıldı. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, okul bahçesinde gerçekleştirilen yatırım ve düzenlemeleri yerinde inceledi. Başkan Yazıcı, yeni yapılan basketbol sahasına gönüllerince oyun oynayan öğrencilerle de sohbet etti.

Damatoğlu İlköğretim Okulu bahçesine daha önceden gerçekleştirilen programlar kapsamında kilitli parke taşı döşendiğini ifade eden Başkan Yazıcı, şimdi ise öğrencilerin oyun alanlarına kavuşmaları için basketbol ve voleybol sahası düzenlemesi yaptıklarını ifade etti. Basketbol potalarının Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı tarafından temin edildiğini ve saha için gerekli düzenlemelerin ise belediye tarafından yapıldığını kaydeden Başkan Yazıcı, “Sayın vekilimizin girişimleri ile öğrencilerimizin daha kullanılabilir bir oyun alanlarına kavuşmaları, özellikle Beden Eğitimi ve Spor derslerinde kullanmaları için saha düzenlemeleri yapıldı. Bu konuda gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı sayın vekilimiz Cahit Bağcı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler