YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmancık'ta Muhtardan Vatandaşlara Teşekkür Yemeği

Çorum Osmancık’ta Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mevlit Okutarak Ardından Mahalleliye Yemek Verdi

Osmancık'ta Muhtardan Vatandaşlara  Teşekkür Yemeği

Yurdun çeşitli yerlerinde olduğu gibi Osmancık’ta da çekişmeli geçen muhtarlık yarışında kazanan birçok isim kendilerine oy veren mahalleli ve diğer halka teşekkür yemeği vermeye devam ediyor.

Osmancık İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cihan Yedek kendisine oy veren mahalleli için önce Cumhuriyet Camii'sinde Mevlit Okuttu, ardından da bahçede teşekkür yemeği verdi.

Muhtarlığının 2. Dönemine Mevlit okutarak başlayan Yedek yaptığı açıklamada; Mahalle halkımızın bizlere güvenmesi ile 2.dönem Muhtarlığımıza Mevlit okutarak ve yemek ikramında bulunarak başladık.

Mahallesinde ikamet edip de maddi imkânları kısıtlı olan mağdur aileleri tespit edip bu ailelere gerekli yardımın yapılması için elinden gelen gayret ve çabayı göstereceğini kaydederek, yüklendiği bu görevi layıkıyla yapması için herkesten dua talebinde bulunduğunu belirtti.

Mevlid’e ve yemeğe mahalle muhtarlarının gösterdiği ilgiye de teşekkür eden Yedek “Diğer mahallelerimizin muhtarlarıyla istişare ederek her zaman diyalog içinde bulunacağının altını çizdi.. Sorunların çözümünde ortak hareket edeceğiz diyen, Yedek “Bizler gibi diğer mahalle ve köy muhtarlarımızda halkımızın desteği ile seçildiler. Muhtarlar bizim en yakın mesai arkadaşımızdır. Bizlerin göremediğini diğer muhtar arkadaşlarımız görecektir. Onların sorunları bizim sorunumuzdur. El ele vererek sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler