YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Osmancık’ta İncelemelerde Bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Osmancık Devlet Hastanesinde, incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı  Kafkas Osmancık’ta İncelemelerde Bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, birkaç defa sel baskınına uğrayan Osmancık Devlet Hastanesinde, incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, geçtiğimiz aylarda birkaç defa sel baskınına uğrayan Osmancık Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Kafkas ve Milletvekillerine, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfü Akça ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Kafkas, sel sorununun çözümüne ilişkin yetkililerden bilgi alarak gerekli çalışmaların hızlandırılması ve takibi noktasında talimatlar verdi.

Daha sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezine geçen Kafkas ve milletvekilleri partililerle bayramlaşarak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çorum Milletvekili Cahit Bağcı burada yaptığı konuşmada Filistin’de yaşanan zulüm nedeniyle Ramazan Bayramına ülkemizde buruk bir şekilde girildiğini belirterek; “Hakikatten 12 yıldır ülkemizde bir iç huzur var. Şu anda Libya’da, Irak’ta, Filistin’de olan hadiselerin Türkiye’de de olması için 12 yıldır mücadele ediyorlar. Ancak çok şükür milletimiz Başbakanımıza güvendi ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi bir huzur adasına, bir istikrar adasına dönüştürdü. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı sürecine de ülkemizin geleceği adına ve en önemlisi mazlumların sesi olan Türkiye adına güçlü bir destek vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Çorum Milletvekili Murat Yıldırım da Türkiye’nin 12 yıl önce enflasyonla mücadele etmeye çalışırken bu gün hastane, otoyol, havaalanı, hızlı tren gibi büyük yatırımlar yapan bir ülke haline geldiğini ifade etti.

MİLETİ 80 YILDIR MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ise Cumhurbaşkanını ilk defa halkın seçeceğini vurgulayarak

şunları söyledi:

“Cumhuriyet kuruldu kurulalı daha şurada 12. Cumhurbaşkanını seçiyoruz. Tarih boyunca toplam 11 Cumhurbaşkanımız oldu. O savaş şartları içerisinde sadece Mustafa Kemal Atatürk 158 oyla seçiliyor. Ondan sonra hiç oy hesabı yapılmıyor. Kimi seçmesi gerektiği meclise söyleniyor, mecliste onu seçiyor. Meclis abluka altına alınmıştı. Hep adetti Genel Kurmay Başkanları üniformayı çıkartıyor, Cumhurbaşkanı oluyordu. Daha önceki seçimde de 357 meselesi çıkardılar, ‘seçemezsiniz Cumhurbaşkanını’ dediler. Meclisten seçtik Sayın Abdullah Gül’ü ve ilk defa Cumhuriyet tarihi boyunca millet gibi yaşayan, millet gibi inanan, milletin ağladığına ağlayan, sevindiğine sevinen bir Cumhurbaşkanımız oldu. Şimdi ilk defa millet baskı olmadan, aracı olmadan kendi Cumhurbaşkanını seçecek.”

Millete 80 yıldır bir şekil verilmeye çalışıldığını savunan Kafkas, milletin bütün kalıpları yıktığını belirterek “Bu millet manipüle edilemedi, bu millet kalıplara sokulamadı. Cumhuriyet’in 10. Yılında başladık bir millet yaratma ülküsüne, milleti kalıba sokma ülküsüne. Ancak bu millet kalıpları yıktı, barajları yıktı, herkese de dersini verdi.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya Cumhurbaşkanlığı seçim süreci kapsamında ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kafkas, daha sonra Kargı ilçesine hareket etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler