YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tıp teknisyeninin gözyaşları

Çorum’da acil tıp teknisyeni Yasemin Koçak, hayata döndürmeye çalıştığı 10 aylık bebeğin öldüğünü öğnenince uzun süre ağladı.

Tıp teknisyeninin gözyaşları

Çorum’da acil tıp teknisyeni 27 yaşındaki Yasemin Koçak, ambulansta müdahale ederek hayata döndürmeye çalıştığı 10 aylık bebeğin hastanede öldüğünü öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Ambulansın arkasına saklanan Koçak, uzun süre ağladı.

Çorum’un Akyazı köyünde 38 yaşındaki Fatma Ek, dün sabah 10 aylık oğlu Semih’i misafirliğe gittiği evde kanepe üzerine koydu. Kadınlar otururken bebek birden hareketlenerek kanepeden kafasının üzerine beton olan zemine düştü. Oğlunun hareket etmemesi üzerine Fatma Ek 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Eve gelen ekipler bebeği ambulansa koyarak Çorum Devlet Hastenesi’ne götürmek için yola çıktı. Bu sırada acil tıp teknisyeni olan 1 çocuk annesi Yasemin Koçak bebeği kurtarmak için elinden geleni yaptı. Hastaneye getirilen Semih bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haberi alan Fatma Ek sinir krizi geçirken, acil tıp teknisyeni Yasemin Koçak da gözyaşlarını tutamadı. Ambulansın arkasına saklanan Koçak uzun süre ağlayarak, “Biz elimizden geleni yaptık. Ama o daha küçüktü. Keşke ölmeseydi” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Semih bebeğin kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılacağı belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler