YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağmur Damlası Çukuröz Köyü'ne Anında Damladı

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yangın felaketine uğrayan Çokuröz Köyü’ne anında yardım elini uzattı.

Yağmur Damlası Çukuröz Köyü'ne Anında Damladı

Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Çukuröz köyünde hafta sonu meydana gelen yangın felaketine daha yangının dumanı çekilmeden Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ulaştı.

Yangında mağdur olan ailelere bir nebzede olsun yardımcı olmaya çalıştı. Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl temsilcisi Ahmet Sözüdoğru “Yaşanan felakette can kaybının olmaması en büyük tesellimiz olmuştur”diyerek, Kapılarını her hafta Çorumlu ihtiyaç sahiplerine açan Yağmur Damlası hayır çarşımız bugün Çukuröz köylüleri için çalıştığını kaydetti. Hayır çarşımıza hemşerilerimiz tarafında emanetler cinslerine göre tasnif edilerek ambalajlanıp ,gıda paketleri ile takviye edileren toplam 45 koliyi Çukuröz köyünde ki yangında mağdur olan hemşerilerimize ulaştırdıklarını belirten Sözüdoğru “üzerinde üç gün geçmesine rağmen halen sıcaklığı hissedilen ve yer yer dumanların tüttüğü köyde ayakta kalma mücadelesi veren hemşerilerimizin zor günlerinde onlara bir nebzede olsa yardımcı olabilmenin mutluluğunu yaşarken ,hazırladığımız yardım kolilerinin Çukuröz köyüne ulaştırılmasında desteklerini esirgemeyen MHP İl ve ilçe teşkilatlarına teşekkürler etti.

Ahmet Sözüdoğru “Allah(cc) milletimizi ve tüm inananları her türlü afet ve beladan muhafaza etsin, zor durumda kalanların yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler