YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

62. Hükümet'in Kurulması

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 62. Hükümetin kurulmasının ardından kabinedeki yerini koruması Denizli'de memnuniyetle karşılandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 62. Hükümetin kurulmasının ardından kabinedeki yerini koruması Denizli'de memnuniyetle karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı açıklamada, Zeybekci'nin Ekonomi Bakanı olarak yerini korumasının Denizli'ye bir çok güzellikler getireceğini ve bugüne kadar bir çok artılar kazandırdığını ifade etti. Zeybekçi'nin bakanlık görevini üstlendiği 8 aydan bu yana çözüm bekleyen konuları zaman kaybetmeden çözüme kavuşturduğunu dile getiren Zolan, "Bakanımızın geçmişten bugüne kadar içinden bulunduğu ekonomi alanına hakimdir. Ülkesini seven, memleketi Denizli'yi seven bir büyüğümüz ülkemize hayırlı, yolu ve bahtı açık olsun" diye konuştu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı görevini yeni hükümette de devam ettirmesinden büyük onur duyduklarını belirterek şöyle devam etti: "Geçmişi başarılarla dolu olan Zeybekci’nin yeniden üstlendiği görevinde ilimize, bölgemize ve ülkemize başarılı hizmetler vereceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle kendilerini tebrik ediyor ve başarı dileklerimi ileterek, saygılar sunuyorum." Bakan Zeybekci'nin görevine devam etmesini birçok sivil toplum kuruluşu tebrik mesajı yayımlarken Delikliçınar Meydanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Can isimli vatandaş, yeni hükümetin hayırlara vesile olmasını dilerken Zeybekci'nin Denizli'nin gururu olmaya devam etmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler