YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Askere Gitmeye Hazırlanan 2 Genç, Gölette Boğuldu

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Beyağaç İlçesi'nde, serinlemek için gölete giren 21 yaşındaki Sinan Karaçoban ve 22 yaşındaki Emrah Sarıkavak, boğularak yaşamlarını yitirdi.

Askere Gitmeye Hazırlanan 2 Genç, Gölette Boğuldu

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Beyağaç İlçesi'nde, serinlemek için gölete giren 21 yaşındaki Sinan Karaçoban ve 22 yaşındaki Emrah Sarıkavak, boğularak yaşamlarını yitirdi. 2 gencin, 1 ay sonra askere gideceklerini öğrenildi.
Kale İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Ferdi Ospak ve 16 yaşındaki Mehmet Öksüz, arkadaşları Sinan Karaçoban ve Emrah Sarıkavak'ı da yanlarına alarak, dün öğleden sonra piknik yapmak ve yüzmek için Beyağaç İlçesi'ndeki Eşenler Göleti kenarına gitti. Ferdi Ospak ve Mehmet Öksüz, göletin kenarında yiyecekleri hazırlarken, Sinan Karaçoban ile Emre Sarıkavak, serinlemek için gölete girdi. Bir süre yüzen iki arkadaş, kıyıdan uzaklaştıktan bir süre sonra suda çırpınarak gözden kayboldu. Gölet kenarındaki arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine jandarma ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi ile Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Gölette kayıp olan iki gencin bulunması için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalara Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nün dalgıç ekibi de destek verdi.
Gölette yaklaşık 30 dakika arama yapan dalgıçlar, Sarıkavak ile Karaçoban'ın cesedini bulup, sudan çıkardı. Göletin dibindeki balçığa saplandıkları sanılan iki gencin cesetleri, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak gölete gelen iki gencin yakınları cesetler götürülürken, gözyaşlarına boğuldu. Hayatlarının baharında yaşamlarını yitiren iki gencin, 1 sonra vatani görevlerini yapmak için askere gidecekleri öğrenildi.

Askere Gitmeye Hazırlanan 2 Genç, Gölette BoğulduAskere Gitmeye Hazırlanan 2 Genç, Gölette Boğuldu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler