YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman'a Alkış

DENİZLİ, Müsabakanın her iki takım için de kazanımlar taşıdığını dile getiren Aykut Kocaman, "Rakibimiz bir Süper Lig ekibi ile oynama

DENİZLİ, Müsabakanın her iki takım için de kazanımlar taşıdığını dile getiren Aykut Kocaman, "Rakibimiz bir Süper Lig ekibi ile oynama tecrübesi yaşarken, futbolcuları sahada kendilerini ifade etmeye çalıştı" dedi. Aykut Kocaman, daha sonra şunları söyledi:
"Biz ise onlarla oynarken konsantrasyon sorununu nasıl çözeceğimizi, bu konudaki boşlukları nasıl telafi edebileceğimizi gördük, bu konularda tecrübe sahibi olduk."
Kızılcabölüksporlu futbolseverler müsabaka öncesi büyük ilgi gösterdikleri Atiker Konyaspor'u alkışlarla uğurlarken, Aykut Kocaman, "Kızılcabölükspor'la oynamaktan ve onları tanımaktan memnun olduğumuz bir maç oynadık" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler