YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çivril'e Şehit Ateşi Düştü (2)

"VATAN SAĞOLSUN" Evinde taziyeleri kabul eden şehit erin babası Ergun Kandemir, "Dönmek nasip değilmiş. Oğlumla iki gün önce Wattsapp'tan görüştüm.

"VATAN SAĞOLSUN" Evinde taziyeleri kabul eden şehit erin babası Ergun Kandemir, "Dönmek nasip değilmiş. Oğlumla iki gün önce Wattsapp'tan görüştüm. 'Baba F-16'lar buraları bombalıyor. Ancak, ben çok iyiyim' demişti. Ondan sonra bir daha görüşemedik. Vatan sağ olsun" dedi. Öte yandan şehit er Ömer Kağan Kandemir cenazesinin havayoluyla memleketi Denizli'le gönderileceği ve yarın düzenlenecek törenle Çivril ilçe merkezindeki Yeni Cami'de kılınacak namazın ardından törenle toprağa verileceği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler