YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli Atatürk Stadyumu Stüdyo Oldu

DENİZLİ (AA) - PTT  1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'un her maçını statta izleyen Sinem-Ahmet Gök çifti düğün fotoğraflarını Denizli Atatürk Stadyumu'nda çektirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'un her maçını statta izleyen Sinem-Ahmet Gök çifti düğün fotoğraflarını Denizli Atatürk Stadyumu'nda çektirdi. Genç çift, düğün günü fotoğraf çekimi için Denizli Atatürk Stadyumu'nda yapmak istedi. Bunun için Tekden Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu'ndan gerekli izini alan çift, fotoğrafçı İbrahim Güler'le soluğu statta aldı. Güler tarafından albüm fotoğrafları çektiren genç çift, büyük mutluluk yaşadığı görüldü. Damat Ahmet Gök, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine stadın kapılarını açan Kıbrıslıoğlu'na teşekkür ettiklerini ifade etti. Çift daha sonra statta düğün fotoğraflarını çektirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler