YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli Büyükşehir 1 Hafta Sonra Transfer Çalışmalarına Başlayacak

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, transfer çalışmalarına 1 hafta sonra başlayacaklarını söyledi.

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, transfer çalışmalarına 1 hafta sonra başlayacaklarını söyledi. Teknik direktör İbrahim Çelik ile yolları ayırdıklarını ifade eden Uzunoğlu, "Yeni teknik adam arayışımız başlamadı. 1 hafta sonra yönetim kurulu toplanarak hem yeni hocamızı hem de transfer politikalarımızı netleştireceğiz. Aramızdan da 2 ya da 3 futbolcuyla yollarımızı ayırabiliriz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler