YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli Sgk'da Yağmura Kovalı Çözüm

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, Açılışı, 2013 yılı Eylül ayında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Caddesi'ndeki

Denizli Sgk'da Yağmura Kovalı Çözüm

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, Açılışı, 2013 yılı Eylül ayında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Caddesi'ndeki Sosyal Güvenlik Kurumu Denizli İl Müdürlüğü'nün çatısı yağmurlarda akınca, çalışanlar çözümü kova koymakta buldu. Kurumun birçok odasında ve arşivinde yağmurlarda yaşanan çatı akmalarına çözüm olarak konulan kovaları Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen'in Denizli Şube Başkan Yardımcısı İsmail Maral fotoğrafladı. Kovaların başında fotoğraf çektirip, akan tavanı da fotoğraflayan Maral, basın açıklaması yaparak önlem alınmasını istedi.
SGK Denizli İl Müdürlüğü'nün 17 ay önce açılmasına rağmen her yağmurda çatısının aktığına dikkati çeken Maral, "Sosyal Güvenlik Kurumu Denizli İl Müdürlüğü binası her yağmurda akıyor. Geçen yıl kış şartlarında yaşanan sorun bu seneki kış şartlarında da aynen devam ediyor. Kurumun birçok odasında ve arşivlerde, kovalarla tedbir alınmaya çalışılıyor. Bu binalarımızın sorunlarının bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Sorumlu sendikacılığın gereği, SGK binasındaki bu sorunu ilgili tüm kurumlarımıza ileteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu binaları korumak, aksaklık ve eksiklikleri iletmek bizim görevimiz" dedi.
Maral, sorunu SGK Denizli İl Müdürlüğü yetkililerine ilettiklerini belirtip, "Her kış yağmurda akan SGK binasında bir an önce gerekli tedbirler alınmalıdır. Kurumun en üst katında tavan sıvaları dökülmeye başlamış, duvarlar kabarmaya yüz tutmuştur. Önümüzdeki kış şartlarında da böyle giderse zararın daha büyük olması kaçınılmazdır. SGK İl Müdürlüğü binasındaki akan çatı bir an önce onarılmalıdır. En üst kattan akan sular kurumun bodrum katına kadar inmektedir. Birçok serviste su akıntısı sebebiyle kovalarla önlem alınmıştır. En kısa sürede bu sorunun giderileceğine inancımız tamdır. Türk Büro-Sen olarak sorunun çözümünü takip edeceğiz" diye konuştu.
Denizli'de bir ay önce de Denizli Valiliği'nin yeni hizmet binasının çatısı yağmurda akmış, Valilik çalışanları kovalı çözüm bulmuştu. Kovalı önlem basın mensupları tarafından görüntülenmişti.

Denizli Sgk'da Yağmura Kovalı ÇözümDenizli Sgk'da Yağmura Kovalı ÇözümDenizli Sgk'da Yağmura Kovalı Çözüm

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler