YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de 693 Şişe Kaçak Üretim Içki Ele Geçirildi

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karahayıt Mahallesi'nde jandarmayla birlikte bandrolsüz ve kaçak üretim içki satışı yapıldığını öğrendi.

Denizli'de 693 Şişe Kaçak Üretim Içki Ele Geçirildi

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karahayıt Mahallesi'nde jandarmayla birlikte bandrolsüz ve kaçak üretim içki satışı yapıldığını öğrendi. Zabıta ekipleri, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte merdiven altı bilinen 5 işyerine yaptığı baskınlarda, piyasa değeri yaklaşık 60 bin lira olan 693 şişe rakı, viski ve votka ele geçirdi. İşyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapılırken, ele geçirilen 693 şişe bandrolsüz ve kaçak üretim içki jandarma gözetiminde imha edildi. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, halk sağlığının çok önemli olduğunu söyleyerek, vatandaşların mağdur olmaması için her alanda denetimlerini sürdüreceğini söyledi. Daha önce de sağlıksız et üretimi yapılan yerlere baskınlar yaptıklarını söyleyen Gürlesin, "İlçemizdeki diğer kurumlarla işbirliği içinde, halkımızın sağlıklı gıdalar tüketmesi adına düzenli denetimlerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarları da değerlendiriyoruz. Karahayıt'taki merdiven altı işyerlerindeki baskınlarda, 693 şişe bandrolsüz ve kaçak içki ele geçirildi. Kaçak içki nedeniyle yaşanan ölümler ortadayken, belediye olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için denetimlerimizi devam ediyoruz. Denetimlerimizi sürdürecek ve yasa dışı hiçbir uygulamaya izin vermeyeceğiz" dedi.

Denizli'de 693 Şişe Kaçak Üretim Içki Ele Geçirildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler