YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de, Fetö/pdy Özel İdare Yapılanması Davası Başladı

- DENİZLİ'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) İl Özel İdare yapılanması kapsamında haklarında dava açılan, 5'i tutuklu, 75 sanığın

- DENİZLİ'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) İl Özel İdare yapılanması kapsamında haklarında dava açılan, 5'i tutuklu, 75 sanığın yargılanmasına başlandı.
Denizli büyükşehir olmadan önce ilçe, belde ve köylere hizmet götürmek üzere faaliyet gösteren İl Özel İdaresi'nde, FETÖ/PDY'ye yönelik gerçekleştirilen soruşturma kapsamında 75 sanık hakkında Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. O dönem gerçekleştirilen ihalelerin de araştırıldığı soruşturma sonucunda açılan davada, Denizli İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri A.O. ile İl Özel İdaresi yönetiminde görev alan N.D., H.A., N.S. ve M.K., tutuklu olarak yargılanıyor. Sanıklardan A.O. ve N.D., aynı zamanda Denizli İşadamları Davası'nın da sanıkları arasında bulunuyor. Savunmalarında suçlamaların kabul etmeyen tutuklu sanıklar, tahliyelerini istedi. Duruşma, diğer sanıkların savunmalarıyla devam ediyor.
Davada, İl Özel İdaresi'nde görevli 10 kişi hakkında ihaleye fesat karıştırmak ve FETÖ/PDY'ye himmet sağlamak suçlaması, 65 kişi hakkında da ihaleye fesat karıştırmak suçlaması yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler