YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de Kaburgalarına Titanyum Bar Yerleştirilen Genç Sağlığına Kavuştu

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, göğsünde çökme ve ağrı şikayetiyle hastaneye başvuran 19 yaşındaki genç, kaburgalarına titanyum bar yerleştirilerek sağlığına kavuşturuldu.

Denizli'de, göğsünde çökme ve ağrı şikayetiyle hastaneye başvuran 19 yaşındaki genç, kaburgalarına titanyum bar yerleştirilerek sağlığına kavuşturuldu. Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Kliniği'ne göğsünde çökme, ağrı ve halsizlik şikayetleriyle başvuran 19 yaşındaki Rüştü Orhan'ın, yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda kaburgalarında kırık ve iyi huylu tümör olduğu tespit edildi. Ameliyata alınan Orhan'a stratos yöntemiyle kaburgalarına titanyum bar yerleştirildi ve sağlığına kavuşturuldu. Ameliyatı gerçekleştiren Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Uz. Dr. Gökay Reyhan, hastanın 19 yaşında göğsünde çökme, rahat hareket edememe, çabuk yorulma gibi şikayetlerle polikliniğine başvurduğunu söyledi. Yaptıkları muayenede kaburgalarında oynama olduğunu fark ettiklerini ifade eden Reyhan, "Hastaya çekilen filmde kaburgalarında kırık ve tümör oluştuğunu tespit ettik. Daha detaylı inceleme yapmak için tomografi ve tümör filmini çektik. Filmde kaburgalarda iyi huylu tümör olduğunu saptadık. Hemen hastayı ameliyata aldık. Ameliyatta hastanın dört kaburgasına titanyum barlar yerleştirdik. Yaklaşık 2 saat süren ameliyat sonucunda hastayı sağlığına kavuşturduk" dedi. Ameliyat olarak sağlığına kavuşan Rüştü Orhan ise "Ameliyat olduktan sonra üzerimden bir yük gitti ve canlandım. Önceden çok fazla hareket edemiyordum. Erken yaşta ameliyat olup sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler