YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de kaza; 2 ölü, 14 yaralı

Denizli’de işçileri taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Denizli'de kaza; 2 ölü, 14 yaralı

Denizliİ’de işçileri taşıyan minibüs ile bir kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Denizliİ’de Organize Sanayi Bölgesi’nde tekstil işçilerini taşıyan minibüsün, kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Fabrikaya 200 metre kala meydana gelen kazada minibüs içindeki işçilerden 2’si öldü, 14’ü yaralandı.

Kaza bugün saat 08.45 sıralarında Denizli-Ankara Karayolu Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Tekin Yüksel (36) yönetimindeki 20 ACJ 43 plakalı minibüsle Denizli’den Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaya varmasına 200 metre kala, yolun sağında durmak üzere olan Ahmet Dutar (45) yönetimindeki 20 NF 745 plakalı kamyona aşırı hızla arkadan çarptı. Kaza anı bir petrol istasyonunun güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Kazayı gören vatandaşlar, yaralıları minibüsten çıkarmak için olay yerine koştu. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Denizlide kaza; 2 ölü, 16 yaralı | www.mynet.com/video

Minibüsün içinden çıkarılan tekstil işçileri, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. İşçilerden Yasin Mansız (17) ve Melike Eler (27) olay yerinde hayatını kaybederken, toplam 14 kişi yaralandı. Yaralılardan 6’sının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılardan isimleri öğerinilenler şunlar:

“Emrah Akcan, Fethiye Çakmak, Sevda Irmak, Şeyma Uçkan, Eyüp Acar, Nihayet Acar, Esra Yüksel, Filiz Aydemir ve sürücü Tekin Yüksel

Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’in de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı. Ertekin, standartların üzerinde duble bir yolda kazanın meydana geldiğini belirterek, “Servis aracının kamyonu fark etmeyerek arkadan çarptığı gözüküyor. Maalesef bu yolda 2 ölü, 14 yaralı var. Trafik çok önemli, herkesin duyarlı olması gerekiyor. Servis araçlarında sıkıntı var. Mesaiye yetişmek için hız yapıyorlar, bu konuda Valilik olarak çalışma yapacağızö dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler