YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'de Yeni Khk Ile 54 Ihraç, 6 Göreve Iade

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, OHAL kapsamında Bakanlar Kurulu'nun çıkardığı son KHK'yla Denizli'de 54 kamu çalışanı ihraç edildi. Denizli'de 26 öğretmen,

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, OHAL kapsamında Bakanlar Kurulu'nun çıkardığı son KHK'yla Denizli'de 54 kamu çalışanı ihraç edildi. Denizli'de 26 öğretmen, Pamukkale Üniversitesi'nde 20 akademisyen ve personel ile İl Jandarma Komutanlığı'ndan 8 rütbeli meslekten ihraç edildi. Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda ihraç edilenler arasında bir üsteğmen, iki teğmen, iki astsubay üstçavuş, iki astsubay çavuş ile bir uzman çavuş bulunuyor.
Pamukkale Üniversitesi'nde ise 1 doçent, 11 yardımcı doçent, 7 araştırma görevlisi, 1 öğretim görevlisi meslekten ihraç edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli 26 öğretmen de meslekten ihraç edilenler arasında yer aldı.
İhraçların yanı sıra 6 kamu çalışanı da görevlerine iade edildi. Bakanlar Kurulu'nun 688 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamesiyle Denizli'de bir imam, bir Göç İdaresi memuru, iki sağlık çalışanı, iki kişi de Pamukkale Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi'nde yardımcı doçent olmak üzere 6 kamu çalışanı göreve iade edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler