YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor 1-1'e Sevindi

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Bu sonuçla 2 ekibin de ikişer puan kaybettiğine dikkat çeken Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, "Aslında Bucaspor'un kazanmasını isterdik

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Bu sonuçla 2 ekibin de ikişer puan kaybettiğine dikkat çeken Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, "Aslında Bucaspor'un kazanmasını isterdik ama beraberlik de iyi oldu. Bundan sonra bize düşen, son 3 maçta ligdie kalmımızı sağlayacak puanları toplamak" dedi.
Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, bu maçta beraberliği bile düşünmediklerini belirtirken şunları söyledi:
"Tek hedefimiz galibiyet. Gaziantep'ten 3 puanla dönersek, ertesi hafta sahamızda Manisaspor'u yenip, kurtuluşumuzu bile ilan edebiliriz. Bize düştü gözüyle bakanlar yanılacak. Denizlispor önümüzdeki sezon da PTT 1'inci Ligi'nde yer alacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler