YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor 2'de 2 Peşinde

DENİZLİ, Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Geçen sezon Süper Lig'den düşen rakibini yenerek ikide iki

DENİZLİ, Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Geçen sezon Süper Lig'den düşen rakibini yenerek ikide iki yapmayı hedefleyen yeşil siyahlı ekipte Leozinho'nun sakatlanması, teknik heyeti şoke etti.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Denizli'de yaphılan son antrenmanda sağ ayak bileği dönen Brezilyalı oyuncuyu, zorunlu olarak kadrodan çıkarırken, sol ayak alt adalesinde ödem oluşan Veli de Karabük'e götürülmedi.
Tedavileri süren Cem Tosun ve Alperen Babacan da kafilede yer almazken, Mehmet Altıparmak eksiklere rağmen bu zorlu sınavdan puan ya da puanlarla döneceklerini söyledi. Denizlispor'un muhtemel kadrosu şöyle:
Kazım - Furkan, Dimov, Tuna, Kerem - Leandrinho, Serkan, Servan, Cihan - Şenol, Genkov

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler