YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Başkanı Şavluk: "ödemeler Için Seferber Olduk"

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Başkan Mustafa Şavluk, kamuoyunda borçların ödenmediği, kulüpte mali kriz olduğu yönünde bir algı yaratılmaya çalışıldığını öne sürerken şunları

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Başkan Mustafa Şavluk, kamuoyunda borçların ödenmediği, kulüpte mali kriz olduğu yönünde bir algı yaratılmaya çalışıldığını öne sürerken şunları söyledi:
"Denizlispor'un rehabilitasyonu için göreve geldik. Ekonomik sıkıntı bugün Türk futbolunun genelinde var. Birkaç gün gecikmeli de olsa, futbolcu ve teknik heyetin ödemelerini yapıyoruz. Şanlıurfaspor maçı öncesi de 1 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapmamız gerekiyor. Bunun için seferber olduk. Büyük olasılıkla maçtan önce alacakları dağıtacağız. Yaratılmak istenen algı, Denizlispor'un imajına zarar veriliyor."
Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise şu anda tek düşüncelerinin Şanlıurfaspor maçını kazanmak olduğunu söyledi, "Ligde her maç zorlu geçiyor. Şanlıurfa deplasmanında çetin bir 90 dakika bizi bekliyor. Hedefimiz galibiyet. Bunun için çok çalışıyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler