YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Başkanından Ayrılık Sinyalleri

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Başkan Kıbrıslıoğlu, "Oturup konuşacağız. Bizimle çalışmaktan mutlu olmayanlar varsa yolları ayıracağız. Bu sözler kendim de dahil, tüm yöneticiler, teknik adamlar,

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Başkan Kıbrıslıoğlu, "Oturup konuşacağız. Bizimle çalışmaktan mutlu olmayanlar varsa yolları ayıracağız. Bu sözler kendim de dahil, tüm yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular ve personel için geçerli" dedi.
Yönetimin ara transfer için gerekli kaynağı yarattığını dile getiren Kıbrıslıoğlu, "İyi bir ekibe sahibiz ama yine de kadroya takviye gerekiyor. Yıldızlar transfer edemesek bile, bize yararlı olabilecek 2 ya da 3 oyuncu alabiliriz" ifadesini kullandı.
Senelerdir borç yükü altında ezilen Denizlispor'un 2015'te derin bir nefes alacağına inandığını vurgulayan Başkan Kıbrıslıoğlu, "Maliye ve SGK'ya olan 980 bin TL taksit borcunu ödedik. Bir taraftan borç öderken, sportif başarıyı da ihmal etmiyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler