YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor-Boluspor Notlar

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, HER iki takımın futbolcular sahaya "Öfkeyle Değil Saygıyla Güzeldir Futbol" pankartıyla birlikte çıktı. Denizlispor'u bilet

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, HER iki takımın futbolcular sahaya "Öfkeyle Değil Saygıyla Güzeldir Futbol" pankartıyla birlikte çıktı.
Denizlispor'u bilet fiyatlarının düşürülmesine rağmen yaklaşık 2 bin taraftar desteklerken, Boluspor tribününde ise yalnız 12 taraftar vardı.
MAÇ çok gergin bir ortamda geçti. Denizlispor ve Bolusporlu futbolcular maç boyunca çok sık tartışmaya girdi. Hakem ve takım arkadaşları tartışan oyuncuları sakinleştirdi. Hakem Abdullah Yılmaz müsabakayı 6 dakika uzattı. Denizlispor yedek kulubesi uzatma dakikaları boyunca heyecandan yerinde oturamadı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler