YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor borç eritecek

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Kulübün mevcut borcunun 25 milyon TL civarında olduğunu hatırlatan Asbaşkan Caner, "Yönetim olarak önceliğimiz bu yükü hafifletmek. 450 bin

Ferah IŞIK/DENİZLİ, Kulübün mevcut borcunun 25 milyon TL civarında olduğunu hatırlatan Asbaşkan Caner, "Yönetim olarak önceliğimiz bu yükü hafifletmek. 450 bin Euro alacağı bulunan eski futbolcumuz Kahe ile 100 bin Euro'ya anlaşmamızın kulübe getirisi yaklaşık 1 milyon TL. Bu bile büyük adım" dedi. Sportif başarı açısından istedikleri yerde olmadıklarını dile getiren Coşkun Caner, borçları temizleyip kulübün önünü açmanın, daha önemli olduğunu savunurken şöyle dedi:
"Bir taraftan tasarruf yapıp, diğer yandan borçları temizleyerek yakın gelecekte rahat nefes alacağız. Ancak sportif başarıyı da gözardı etmiyoruz. Ara transferde gerekli takviyeleri yapıp, yine üst sıraları zorlayacağız."
EKSİKLER CAN SIKIYOR
Denizlispor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cansın, Bülent, Gökhan ve Burak'ın cezalı duruma düşmesinin büyük handikap olduğunu dile getiren menajer Kadir Kanatsız, "Bu futbolcularımızın yerine görev yapacak arkadaşylarımız da giydikleri formanın hakkını verecektir. Karşıyaka sahasında etkili bir takım. Ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler