YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Çalışmalarını Tesislerinde Sürdürecek

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- AFYONKARAHİSAR kampını tamamlayan TFF 1'inci Lig ekibi Denizlispor yarın çalışmalarını tesislerinde sürdürecek. 2 gün iznin

Denizlispor Çalışmalarını Tesislerinde Sürdürecek

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)- AFYONKARAHİSAR kampını tamamlayan TFF 1'inci Lig ekibi Denizlispor yarın çalışmalarını tesislerinde sürdürecek. 2 gün iznin ardından top başı yapacak Denizlispor, 4 Ağustos'ta 3'üncü Lig ekibi Kızılcabölükspor'la özel maçta karşılaşacak.
Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, sezona çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Futbolcularımız canla başla çalışıyor. Yönetimiz de mali tabloyu düzeltmek için yoğun mesai harcıyor. Geçen sezon çok iyi bir mali disiplin uyguladık ve 39 milyon TL'lik borcu yarıya indirdik. Bu sene borçlarımızı sıfırlayacağımıza inanıyorum" dedi.
Öte yandan Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'i ziyaret etti. Yöneticiler, Kocasert'e adının yazılı olduğu Denizlispor forması hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler