YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor Deplasmanda Adana'da

DENİZLİ, (DHA)- BİRİNCİ Lig'de sezona galibiyetle başlamayı hedefleyen Denizlispor, sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda

DENİZLİ, (DHA)- BİRİNCİ Lig'de sezona galibiyetle başlamayı hedefleyen Denizlispor, sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak.
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Onur Karabaş'ın yöneteceği müsabakanı başlama düdüğü saat 21.45'te çalacak. Yeşil siyahlılarda sakatlıkları bulunan Kappel, Cenk ve Veli, ilk karşılaşmada görev alamayacak.
Kadroya dahil edilen Berkan'ın durumu belirsizliğini korurken teknik direktör Yusuf Şimşek, lige 3 puanla başlamayı hedeflediklerini söyledi. Adanaspor'un geçen sezon Süper Lig'den düştüğünü hatırlatan Yusuf Şimşek, "Rakibimiz tecrübeli isimlerden kurulu. Ancak biz de iyi bir takımız. Sezona moralli başlamak bizim için çok önemli olacak" yorumunu yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler